SERVEIS
Especialistes en excavacions i enderrocs

Som una empresa familiar amb mes de 40 anys d'experiència en el sector de la construcció, amb seu a Calonge (Baix Empordà - Girona)

Fem tot tipus d'excavacions, enderrocs amb maquinària i manuals, moviment i transport d'àrids i materials per la construcció, compactacions, anivellacions, condicionament i millora de camins, solars i jardins, murs de rocalla, transport de materials,.... a petita i gran escala.

Tenim un parc de maquinària en constant millora que ens permet atendre qualsevol tipus de necessitat en un sector d'activitat cada vegada més especialitzat, exigent i competitiu.

Treballem per a l'administració pública, promotors, contractistes i particulars. Disposem de la maquinària necessària per realitzar la nostra feina amb eficàcia: camions 6x6, banyera, gòndola, retroexcavadores, giratòries, minipales.....

 

ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

Treballem per l’administració pública (Ajuntaments). Els nostres serveis van dirigits al condicionament i millora de camins, servei de camió grua per poda d’arbres, col.locació de lluminària..., treballs d’ajuda a la brigada municipal..., així com subministrament de materials de contrucció diversos...

PROMOTORS

Personal tècnic qualificat realitzarà pressupostos adaptats a les necessitats de l’obra, segons mesuraments i estudi previ de la mateixa, seguiment de l’obra en materia de prevenció de riscos, dates de lliuraments de partides, certificacions..., tot el relacionat amb els treballs de moviment de terres, enderrocs, tot tipus d’excavació...

CONTRACTISTES

El nostre equip de persones i un parc de maquinària en constant millora, ens permet atendre qualsevol tipus de necessitats del sector, des de moviments de terres, enderrocs, tot tipus d’excavacions, compactacions, anivellacions... fins a transport de materials de construcció colocats a l’obra... 

PARTICULARS

Fem pressupostos a mida de les seves necessitats. Fem tot tipus de excavacions i moviments de terres, tant mecànic com manuals, rebaix per fonaments, per piscina, per mur...

Transport de materials de construcció amb camió grua.

Tenim servei de cuba, per poder omplir la seva piscina, dipòsit d’aigua...

MAQUINARIA PER ENDERROCS I EXCAVACIONS

Solucions adaptades a les seves necessitats

GIRATÒRIA

GIRATÒRIA
Ofereix un potent rendiment en grans excavacions. Pot incorporar-se un martell hidràulic per excavació en terreny rocós.

 
MINI GIRATÒRIA

MINI GIRATÒRIA
Grans prestacions en espais reduïts, ofereix un potent rendiment en els espais de treball més reduïts. Pot treballar amb martell hidràulic per terreny rocós.

 
RETRO EXCAVADORA

RETRO EXCAVADORA
Per grans excavacions en terrenys, moure grans quantitats de terra, preparar el lloc on es col.loquen les bases de grans construccions, fer rampes en els solars o obrir orificis per al pas de canals, canonades, drenatges, etc. . Tambè amb martell hidràulic.

CAMIÓ CUBA

CAMIÓ CUBA
Servei ràpid, net i eficaç de transport d'aigua per l'ompliment de piscines i qualsevol tipus de dipòsits amb camió cuba de 15.000l.

 
CAMIÓ GRUA

CAMIÓ GRUA
Cami´ons destinats al transport d'àrids o altres mercaderies. Aquests vehicles disposen de grua i caixa basculant. Es pot descarregar el material servit tant a GRANEL, BIG-BAG i/o PALETS.

 
CAMIÓ DUMPER

CAMIÓ DUMPER
Unitats robustes i molt potents. S'adapten a cicles de treball llargs i s'utilitzen per a transport de grans volums de terra o roca. Supera importants pendents i la càrrega es realitza per mitjans externs.

 
CAMIÓ TRAILER AMB BANYERA

CAMIÓ TRAILER AMB BANYERA
Camions destinats al transport d'àrids. Conjunt format per una tractora i un semiremolc basculant d'alumini.

 
CAMIÓ TRAILER AMB GÓNDOLA

CAMIÓ TRAILER AMB GÓNDOLA
Góndola extensible especialitzada i condicionada per a la realització del transport de grans càrregues. Fins a un pes màxim de 40TM.

 
PALA CARREGADORA

PALA CARREGADORA
D'ús freqüent en construcció d'edificis, mineria, obres públiques com poden ser carreteres, autopistes, túnels, preses hidràuliques i altres activitats que impliquen el moviment de terra o roca en grans volums i superficies.

 
MATERIALS PER LA CONSTRUCCIÓ

A la nostra nau, situada a la zona industrial de Calonge (P.A.E.C.) a la Costa Brava, sobre una parcel.la de mès de 1.700 m2., disposem de tot tipus de materials per la construcció, des de àrids (sorra, grava, balastre...), pòrtland, morter, formigó,  totxanes, geros, supermaons, mallat, cèrcols,.... gran varietat de PVC, roba de treball i productes per la seguretat.

Disposem d’una amplia gama de ferreteria, productes per piscines... així com una exposició de ceràmiques de diverses categories i preus.

 

KERABEN   GECOL   BELLOTA   AYMAR   FISCHER
COFRA   SPARCO   SIFER   SIKA   PAMESA
                 
FERRETERÍA
FERRETERÍA

Amplia gama en ferretería

ROBA I SABATES
ROBA I SABATES

descubreix tot en pantalons, armilles reflectants, calçats tot per la seguretat en el treball

FERRETERÍA
FERRETERÍA

Les millors marques al millor preu

MATERIALS
MATERIALS
MATERIALS
MATERIALS
MATERIALS
MATERIALS

CONTACTE
Enviï'ns un correu electrònic i respondrem a tots els dubtes i preguntes

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies